Uhapšen sarajevski reper Sajfer? Oglasila se i njegova supruga

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

rt6

Nije mi jasno kako policija ne može trajno riješiti ove dilerčiće

Nadimak...

A jos kad se ova sosonka na ekavici pocne oglasavati tacno bi ga na dozivotnu stavio

Bake

Vi niste n...... kakav ba reper , cajka muska turbofolk pijevac....

Najjace

Kad neko kaze "ja kakav jesam" i kao stas, simpaticno. A lik klosar, nasilni.

Ljiljan:KAKAV REPER I GU ZICA PASIJA

ŠTA JE TO!!

Šljam blam

A đe su Buba i Jala? Nakotilo se šljama dilerskog ko štakora i žohara i niko *urcem da mrdne. Valjda će doći i ona zadnja kap da prelije čašu pa da raja sama napokon odradi svu ovu gamad!

ja mahalskih ličnosti!

reper iz sokaka, faćo, šmrk, čampare, režis eronjka žabanić, skenderagić, kalendarka, ... nastavi niz.

Sajfer i Lejla

bolje repovati i turbo foklorisati nego slušati pink floydove!!

HadžiZulfikar

>>A đe su Buba i Jala? Nakotilo se šljama dilerskog ko štakora i žohara i niko *urcem da mrdne. Valjda će doći i ona zadnja kap da prelije čašu pa da raja sama napokon odradi svu ovu gamad! ka Šljam blam<< džabe gnjev... kad i tzv. raja obespravljena još od turskog vakta, a sada pod hameričkim hambasadorom, sav ovaj reportoar i sama upražnjava... mick jagger njima šega!?

VRATI SE MAJMUNE SVOJOJ VRSTI

U PREVODU MR Š IZ BOSNE

VRATI SE MAJMUNE SVOJOJ VRSTI

reper iz sokaka, faćo, šmrk, čampare, režis eronjka žabanić, skenderagić, kalendarka, ... nastavi niz. ka ja mahalskih ličnosti! HAAHHAHA OD KUD SKENDERAGIC U OVOJ SALATI😄😄

miješana salata

HAAHHAHA OD KUD SKENDERAGIC U OVOJ SALATI😄😄 ka VRATI SE MAJMUNE SVOJOJ VRSTI

/ Najnovije