Uhapšen Mladen Gajić

2
Radiosarajevo.ba
Uhapšen Mladen Gajić
Foto: ATV / Mladen Gajić

U nastavku istrage u aferi "Korona ugovori" policija je uhapsila Mladena Gajića, direktora JZU bolnica "Sveti apostol Luka" u Doboju

Istražioci MUP RS, od ranih jutarnjih sati pretresaju dobojsku bolnicu i objekte u vlasništvu Gajića, a u sklopu istrage o nezakonitoj nabavci medicinske zaštitne opreme tokom pandemije koronavirusa, saznaje Srpskainfo.

Istovremeno pretresi su i u Banjoj Luci, odnosno Institutu za javno zdravstvo RS i firmi za prodaju oružja A.R.M.S. sistemi, koja je u vlasništvu Vladimira V.

Završen štrak u osnovnim školama u Kantonu Sarajevo: Sindikat najavio naredne korake

Završen štrak u osnovnim školama u Kantonu Sarajevo: Sindikat najavio naredne korake

MUP RS saopštio je da policijski službenici Uprave za organizovani i teški kriminalitet po naredbi Okružnog suda Banjaluka na području grada Doboja vrše pretrese lokacija koju koristi M. G. iz Doboja, kao i lokacije u Banjoj Luci koju korisiti V. V, kao i firme čiji je on direktor.

"Pretresi se vrše pod nadzorom Tužilaštva RS, Posebnog odjeljenja za suzbijanje korupcije, organizovanog i najtežih oblika privrednog kriminala, a u okviru istrage koje se odnoci na javne nabavke medicinske zaštitne opreme JZU bolnice „Sveti apostol Luka“ u Doboju, kao i druge medicinske opreme koju je nabavljao Insititut za javno zdravstvo Republike Srpske u prošloj godini", naveli su iz MUP RS.

Više o aferi Korona ugovori pročitajte OVDJE.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije