Uhapšen Almir Čehajić Batko

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Guest

Kako ih samo nije sramota? Ovo je stvarno dno dna tužilaštva. Zašto ne hapse Dodika koji je javno rekao postupio protivno odluci Ustavnog suda? Zašto ne hapse Izetbegovića zbog finansijskih malverzacija? Zašto ne hapse Čovića a ukrao je čak i rijeku? SRAM VAS BILO !!!!

Gost

Znam da se jedva rješio kamatara. Šta je sad? Preuzeo tuđi zanat, šta li?

hapsi muski

Kakav smo mi narod, kakva smo pogan ljudska.. ne prezamo ni od cega i nista nam sveto nije. Zar od pomoci koja je namjenjena bolesnoj djeci uzimati za sebe druze Batko??!! To je ravno cinu granatiranja i snajperisanja Sarajeva u ratu!

af

Uvijek ga je pratio glas, lopova! Štata da nije demantovao taj glas.

Robot

Hapac, krio se iza humanitarne organizacije! Ima imovine kao da je radio u Americi 35 godina!

Sasa

Kakvi samo papci u komentarima. Vec oni znaju ko je lopov, kako zasto... Slucaj nije dosao do sudije al oni znaju.

Nisam Robot

Uhapšen Almir Čehajić Batko... Sacekajmo malo, mozda nije kriv.!!!

Zivio care

Covjek je spasio puno djece,I sta fali sto ima imovine,sta sto pomaze djeci znaci on ne smije nista imati ajde bgt mora covjek od neceg zivjeti,nek ima svega zasluzio je I vise. Hapsite politicare sto nikad feninga nijednom djetetu ni nikome nisu pomogli a imaju petsto puta vise nego Batko. Koji seljanderi I primitivci u komentarima odron

Dukat

Ima ona poslovica:Kad ti trojica kaže pijan si odmah lezi i valjaj se.Tako i ovi što kometare šalju čuli kriv i to je to nema druge koja glupost.A ispadne čovjek nije kriv šta onda

Gh

Poznato je da ovaj zubar ima problema sa kockanjem i da duguje ogromne pare kamatarima, tako da me ne cudi da je na ovaj nacin pokusao vratiti dug. A svi znamo da omar mjesecar brani samo dokazane kriminalce i ubice.

ado

Šta je Batko? Valja dokazati porijeklo one vile na Ilidži? Ili možda odakle onaj dug u kockarnicama? Djubre lopovsko!

Dukat

A da je stvarno kockar vozio bi se na biciklu i živio u šupi.Nego ovo mi je sumljiva optužba jer ljudi kradu miliojne a ovog za mrvice

dP

Psi laju, karavani prolaze. Ne daj se Batko, završiće i svi ti tužioci i sudije iza rešeteaka za svoja djela. Iza tebe stoje spašeni životi, iza njih kriminal.

/ Najnovije