Uginuo pas kojeg je muškarac u Istočnom Sarajevu danas zakačio za traktor

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Sarajka

Monsrum se,vjerovatno, isto ponašao od 92-95.Jadni cuko

***

***

***

***

GRUNF

Nažalost, ovo je ogledalo društva u kojemu živimo. Osvrnimo se oko sebe i vidjet ćemo još, nažalost monstruma koji se iživljavaju na ovim jadnim životinjama. Stoga Vas sve molim da im pomognete jer oni za malo pažnje i mrvicu hrane ostaju zahvalni do vijeka. Ovom jadnom psu koji nije zaslužio ovakav kraj želim beskrajno polje da trči i uživa kad kod svoga gazde nije imao tu sreću, a nažalost mu je vjerovao. Pomozite ovim jadnim životinjama, a ako vjerujete u Boga i molite se Njemu, znajte da nisu bez razloga tu oko nas. Žao mi je ovog i svih drugih pasa koji pate, a toliko nam vjeruju. Zbogom ti čupavi jadničku i uživaj na tom nekom sigurno boljem svijetu!

🔥🔥🔥🔥

Monsrum se,vjerovatno, isto ponašao od 92-95.Jadni cuko ka Sarajka Da nije on kao što su Nermin iz Gradačca i onaj policajac iz Tuzle

pa HOMI je pa HOMI je

Da nije on kao što su Nermin iz Gradačca i onaj policajac iz Tuzle ka 🔥🔥🔥🔥 Jesi li po bjelom polju naukovao?

Sarajlija

I? Šta mi imamo sa tim?! Šta nas briga za istočno sarajevo!!!?

Bosanka

Najstrožije kazniti i osuditi! To što je u pitnju bespomoćna životinja zahtijeva i veću kaznu. Kod Boga smo isti, sve nas je On stvorio... Najlakše se junačiti nad bespomoćnim životinjama. I onda neko kaže: pas napao. Oni se samo brane od ljudi! Roditelji ne odgajajte djecu da se boje i mrze životinje...ne trošite novac na skupe pasmine. Udomite ove s ulice. Pogledajte im u oči, u njima je toliko patnje.

Adidas

ovo su oni baš pravi naši ratnici... čete-uje-muje s kraja 20. st., oni su vodili operacije

Zunafer veliki

I? Šta mi imamo sa tim?! Šta nas briga za istočno sarajevo!!!? ka Sarajlija Što reko Dinko Oblo, jesi ti kujac moj Sarajlija!

Sarajlija

Što reko Dinko Oblo, jesi ti kujac moj Sarajlija! ka Zunafer veliki Jesam! Veći sam sarajlija od tebe, I ja nisam sarajlija onaj sto pusta srbe I svakog da ga gazi!!!!!

/ Najnovije