Udarila ga automobilom pa pobjegla: Biciklista teško povrijeđen

1
Radiosarajevo.ba
Udarila ga automobilom pa pobjegla: Biciklista teško povrijeđen
Foto: Dž. K. / Radiosarajevo.ba / Policija/Uviđaj

Dana 06.06.2024. godine u 16,55 sati, u ulici Mustafe Behmena, općina Novo Sarajevo, došlo je do udara i obaranja na kolovoz maloljetnog bicikliste od strane putničkog motornog vozila, kojim je upravljao NN vozač, koji se nakon saobraćajne nezgode udaljio sa lica mjesta.

Saopćeno je iz MUP-a Kantona Sarajevo. 

Iz MUP-a dalje navode da je "u ovoj saobraćajnoj nezgodi teške tjelesne povrede zadobio biciklista kojem je ljekarska pomoć ukazana na KCUS, nakon čega je otpušten kućno liječenje.

Skuplji odlazak na more u Hrvatsku: Evo koliko sada iznose putarine u susjedstvu BiH

Skuplji odlazak na more u Hrvatsku: Evo koliko sada iznose putarine u susjedstvu BiH

Obaviješten je dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo, a uviđaj su obavili pripadnici Uprave policije, uz prisustvo stalnih sudskih vještaka saobraćajne i mašinske struke.

Radeći na pronalasku vozača i vozila koji je prouzrokovao ovu saobraćajnu nezgodu policijski službenici su identifikovali A.Š. (1971) koja je upravljala vozilom 'VW – Golf VII' , te je ispitana u svojstvu osumnjičene.

Policijski službenici Odjeljenja za saobraćajne istrage nastavljaju rad na dokumentovanju ove saobraćajne nezgode", javili su iz MUP-a

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije