Ubistvo u Sarajevu: Policija locirala i uhapsila još četvoro osumnjičenih

0
Radiosarajevo.ba
Ubistvo u Sarajevu: Policija locirala i uhapsila još četvoro osumnjičenih
Arhiva/Ilustracija / Ilustracija (na slici nije prikazan događaj iz teksta)

U sarajevskom naselju Buča Potok jučer se desilo ubistvo. Smrtno je stradao 19- godišnji Erduan Abazi, a policija je u saradnji sa kolegama iz Živinica uhapsila Aliju Abazija (40), saznaje portal Radiosarajevo.ba.

Podsjetimo, naš portal je ranije objavio da je ubijena jedna osoba u tučnjavi koja se desila u utorak popodne u ovom sarajevskom naselju.

Mirza Hadžiabdić iz Odjela za odnose s javnošću sarajevskog MUP-a potvrdio je za medije da su jutros uhapšene još četiri osobe koje se dovode u vezu sa ovim krivičnim djelom. 

Isak poručio Dodiku: Seoska varalico, ni novac s bankomata nisi u stanju podići, a glumio bi lidera

Isak poručio Dodiku: Seoska varalico, ni novac s bankomata nisi u stanju podići, a glumio bi lidera

Doznaje se da su uhapšeni u jutarnjim satima.

Također, Hadžiabdić je potvrdio da se nastavlja dalji rad na pronalasku još 2 lica, kao i dokumentovanju krivičnog djela.

Do tuče je došlo iza škole Avdo Smailović, a od izvora bliskoj policiji smo saznali, da je ubijen 19-godišnji Erduan Abazi. Nastradali je imao povrede na vratu. Još se utvrđuje da li su smrtonosne povrede nanesene nožem ili šrafcigerom.

Razmjenjujući operativna saznanja sa MUP TK - PU Živinice, pronađen je i lišen slobode A.A., rođen 1981. godine, nastanjen u Sarajevu, koji se nakon izvršenja krivičnog djela dao u bjekstvo.

Kako portal Radiosarajevo.ba saznaje u Živinicama je uhapšen Alija Abazi (40).

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije