Ubistvo u Sarajevu, pojavile se tvrdnje - napadači bili na biciklu?

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

tuner

ispred granapa? hajvanu reci da svi razumiju trgovine!

Namidak

***

Zivis u Sarajevu ne znas sta je granap...

ispred granapa? hajvanu reci da svi razumiju trgovine! ka tuner

Ne pijem dok Paja vozi

***

zu45oo

Gdje to? Jel kod vas ju dijadpori ka Ne pijem dok Paja vozi Jesi li to imao moždani udar? Teško pišeš, možeš li barem malo govoriti?

555

TO JE TO ***

Provincija

to je tako mozda h ŠKUTORSKOJ ŠTAKORSKOJ DRZAVI TAKO. Kod nas je GRANAP i MARKET. ka Namidak Mozda kod vas provincijalaca koji ste dosli u grad iz neke malog mjesta. Ne znate razliku granapa i supermarketa. U Granapj eprodavnica gdje si posludjen od prodavaca i kojem platis kupljenu robu , a u supermarketu uzimas korpu ili kolica pa sam biras artikal i odlazis sa kupljenom robom do blagajne da platis . Toliko o provincijalcima koji nemaju siroko znanje i iskustvo o osnovnim stvarima zivota.

xo45ii

***

Papi

ka Zivis u Sarajevu ne znas sta je granap... Znas li ti sta je granap?

Da li si ti iz ili od Sarajeva

ka Zivis u Sarajevu ne znas sta je granap... Na Kovacima imas granape a na Vratnik Mejdanu imas supermarket i granape.

Granap

GRAdsko NAbavno Preduzece =GRANAP Toliko o sarajevskim duhovitim skracenicama. Nego, pucal se kod vas

Jah

iiii!!!

Drive

Drajv baj ovaj drajv tru

/ Najnovije