Ubistvo Miloša Ostojića: Pronađeno zapaljeno vozilo

Fena
Ubistvo Miloša Ostojića: Pronađeno zapaljeno vozilo

 Više osoba privedeno je u okviru istrage u vezi sa krivičnim djelom teškog ubistva Miloša Ostojića (1989.) iz Istočnog Sarajeva, potvrđeno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske (MUPRS).

Policijski službenici Uprave MUPRS-a za organizovani i teški kriminalitet, pod nadzorom republičkog javnog tužioca, završili su uviđaj na mjestu gdje je sinoć nepoznata osoba u Istočnom Sarajevu ubila Ostojića.

U okviru ove istrage do sada je, kako se precizira, priveden veći broj osoba koje bi mogle da se dovedu u vezi sa izvršenjem ovog krivičnog djela.

Iz policije dodaju da je u toku kriminalistička obrada privedenih.

Na području Istočnog Novog Sarajeva pronađeno je zapaljeno putničko vozilo marke "golf 5" koje se dovodi u vezu sa izvršenjem ovog krivičnog djela.

Zasad nepoznata osoba je sinoć, oko 23.05 sati, u Karađorđevoj ulici u Istočnom Novom Sarajevu, upotrebom vatrenog oružja nanijela teške tjelesne povrede Ostojiću, od kojih je nedugo zatim preminuo u bolnici.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije