U toku velika potraga GSS-a: Starac nestao ispred Doma zdravlja u centru grada

E. H.
U toku velika potraga GSS-a: Starac nestao ispred Doma zdravlja u centru grada
Wikipedia / Travnik
Velika akcija potrage, koju provode članovi Gorske službe spašavanja, traje ovog vikenda u Travniku, nakon što je na području ove općine nestao 77-godišnji muškarac.

Tačnije, nestao je muškarac inicijala S. T. (1941), koji je posljednji put viđen u subotu, 18. marta oko 8 sati ispred Doma zdravlja u Travniku, gdje ga je sin dovezao na pregled.

U trenutku kada je njegov sin ušao u zgradu Doma zdravlja, starac je napustio vozilo i nestao u nepoznatom smjeru, otkada mu se gubi svaki trag, kazali su za Radiosarajevo.ba u GSS stanici Travnik.

Oni su dodali da je S. T. na sebi imao crne hlače, smeđu jaknu, kapu, crne cipele, te da je nosio štap.

Veliki broj pripadnika GSS Travnik uključili su se u potragu odmah po prijavi nestanka, te su pretražili šire područje grada, ali još uvijek bez mnogo uspjeha. Kazali su nam kako je dobar posao urađen, ali da je potraga završena za ovaj vikend, te da će ona biti nastavljena već sutra.

Iz Gorske službe spašavanja Travnik apeluju na građane koji su vidjeli ili primjetili takvu osobu ili imaju neku informaciju o kretanju ove sobe da jave na broj telefona 121 ili 062 042 062 .

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije