Velika akcija hapšenja u Sarajevu

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

samo naprijed

samo tako. odmah na avion pa u maticnu zemlju. ako nece da kaze odakle je pred avionom mu reci da taj avion leti za pakistan. iste sekunde ce reci odakle je i sve ostale generalije. tako se to radi

JA1

Jel znaju ti vasi novinarcici makar malo pogledati sta su napisali. Prekontrolisati prije nego objave. U tekstu o Pomeju totalno nerazumljiv tekst. Ne mozes skontati sta se htjelo reci. Vama izgleda samo naslov bitan

pili

Hvala policiji. Zaradili ste platu danas! Sad malo prema Novom Gradu, pa Ilidza.

Sasa

Ima dilera tu rade sa domacim

Martić

Ne dirajte ih! Oni će popraviti ekonomsko stanje u zemlji.

dP

Ja, i ? Smjestićete ih na Poljine dok se ne rješi njihov status ? Koga folirate sa ovakvim vjestima ?

09

samo tako. odmah na avion pa u maticnu zemlju. ako nece da kaze odakle je pred avionom mu reci da taj avion leti za pakistan. iste sekunde ce reci odakle je i sve ostale generalije. tako se to radi ka samo naprijed Ma ne da njih Turkovićka i Džaferović. Ništa od toga.

Ekrem

Sklanjajte ih sa ulica!!! Sutuacija nije nimalo bezazlena sa sigurnosnog aspekta narocito noci za zene i djevojke!!! Poprilicnonznaju biti nasrtljivi u prosijacenju koje je ilegalno i tu policija ne radi avoj posao, jer su na svakoj raskrsnici, ispred svakog supermarketa i pekare u cijelom gradu bukvalno. Drzavni nivo je zakazao ili je apsolutno zlonamjeran prema sopstvenom narodu po ovom pitanju. Time prvenstveno mislim na SDA jer ilegalni migranti se ne zadrzavaju u RSu ili "hrvatskim" opcinama. Nadam se da ce narod, bar na lokalnom nivou kazniti takvu nebrigu na slijedecim izborima. Za problem sa ilegalnim migrantima rijesenje je zatvaranje u kampove bez mogucnosti slobodnog kretanja. To bi svakako trebao biti slucaj do utvrde identiteta barem, jer vlasti dopustaju da slobodno hodaju ljudi koji mogu biti krimnalci ili gore teroristi! I deportacija nakon priznavanja identiteta, to tada kamp s minimalnim uslovima, zatvor u sustini. To je jedino rijesenje, ako se vec ne moze zatvoriti granica.

/ Najnovije