U Sarajevu nestao 25-godišnji mladić: Policija poslala molbu građanima

1
Radiosarajevo.ba
U Sarajevu nestao 25-godišnji mladić: Policija poslala molbu građanima
Foto: MUP KS / Michael Osman Prcić

U Sarajevu je prije četiri dana nestao 25-godišnji mladić. Iz Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo danas su dali više detalja o njegovom nestanku, te su poslali i molbu građanima.

Kako su saopćili, dežurna služba Policijske uprave Centar obaviještena je u petak, 18. novembra, u 19.20, da je nestao Michael Osman Prcić, rođen 1997. godine.

Kako su obaviješteni, on se dan ranije, u četvrtak 17. novembra 2022. godine, oko 23 sata udaljio u nepoznatom pravcu sa adrese stanovanja, u ul. Ahmeda Muratbegovića, općina Centar.

U Sudu BiH ročište još traje: ‘Osnivali kompanije, udruženja, finansirali političke kampanje'

U Sudu BiH ročište još traje: ‘Osnivali kompanije, udruženja, finansirali političke kampanje'

Po izjavi prijavitelja, Michael Osman Prcić je visok oko 173 cm, srednje tjelesne građe, kratko ošišane smeđe kose i smeđih očiju.

U momentu odlaska na sebi je imao plave farmerice, kraću jaknu bež boje i cipele crne boje.

"Molimo građane da, ukoliko raspolažu bilo kakvim informacijama o kretanju ili prebivalištu nestalog lica, o tome obavijeste PS Centar Sarajevo na jedan od sljedećih brojeva telefona:  033 206 000, 033 283 201, Operativni centar MUP-a Kantona Sarajevo na brojeve: 122 ili 033 206 666 ili najbližu policijsku stanicu", poručili su iz MUP-a.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije