U saobraćajnoj nesreći stradao 32-godišnji pješak

Fena
U saobraćajnoj nesreći stradao 32-godišnji pješak
Pješak Dejan Kršić (1986.) iz mjesta Zabrđe, kod Kotor-Varoši, poginuo je protekle noći u saobraćanoj nesreći na magistralnom putnom pravcu Banja Luka- Kotor-Varoš.

Kršića je udarilo vozilo marke „fiat“, kojim je upravljao Saša Panić (1971.) iz Kotor-Varoši, saopćeno je iz Okružnog javnog tužilaštva.

Nesreća se, kako navode u banjalučkom Okružnom tužilaštvu, desila kada je vozilo fiat, za čijim je upravljačem sjedio Saša Panić (47) udario u 32-godišnjeg pješaka.

Uviđaj na licu mjesta obavila je dežurna tužiteljica Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka Zorica Baroš, zajedno sa policijskim službenicima Policijske stanice Kotor-Varoš.

"Tužiteljica je naložila da se preduzmu sve potrebne istražne radnje i mjere kao i vještačenja radi utvrđivanja svih okolnosti saobraćajne nesreće", navode u Tužilaštvu, pojašnjavajući da je naložena i obdukcija tijela stradalog mladića koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije