U nesreći kod Trebinja povrijeđena i majka potpredsjednice NSRS: "Mislim da će mi srce pući"

0
Radiosarajevo.ba
U nesreći kod Trebinja povrijeđena i majka potpredsjednice NSRS: "Mislim da će mi srce pući"
Foto: TrebinjeLive / Autobus udario u zid

Ana Ljubojević, potpredsjednica Narodne skupštne RS, kasno noćas obavjestila je da su svi povrijeđeni u saobraćajnoj nesreći kod Trebinja dobro, a među njima je i njena majka.

"Hvala svima na porukama podrške. Mama i svi povrijeđeni su dobro. Stigli smo kući. Tek sad me popušta adrenalin i postajem svjesna svega. Mislim da će mi srce pući. Strašna tragedija", napisala je Ljubojević na svom Twitter profilu.

Njena majka, Ivana Ljubojević, je direktorica Osnovne škole 'Georgi Stojkov Rakovski' Banja Luka. Radnici ove škole doživjeli su, nažalost, tragediju na ekskurziji organizovanoj samo za osoblje škole. Vozač autobusa udario je brdo pred Trebnjem, a u ovoj teškoj saobraćajnoj nesreći poginuli su vozač i još jedna starija osoba. Povrijeđeno je devet osoba i svima je pružena ljekarska pomoć u trebinjskoj bolnici. Jedna osoba je prebačena u UKC RS.

Prvomajski praznici u BiH: Provjerili smo kakve su trenutne cijene mesa

Prvomajski praznici u BiH: Provjerili smo kakve su trenutne cijene mesa

Dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Trebinje izjavio je da nije pronađen kvar na autobusu i da se pretpostavlja da je vozač zaspao.

Saobraćajna nesreća dogodila se juče ujutru, u 6.30, u mjestu Dražin Do kod Trebinja, prenosi Srpskainfo.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije