U nekoliko škola u Sarajevu ponovo stigle dojave o postavljenoj bombi

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Moze li mi

....neko pojasniti ovo "zaprimljen" sta fali nekadasnjem primili smo... primljen je...

kuglof

dakle, radi se o specijalnom ratu i sijanju nesigurnosti preko školaraca na cijelu zajednicu. Da li postoji znanje kako ući u trag, kako vratiti nasilnicima istom mjerom..... Cijena neznanja će bti jako visoka ...

Komentar iz mase

Provjerite američku ambasadu, možda oni šalju lažne dojave

Guest

Radi se o nezrelim geliperima koji su podbacaj jadnog sistema! Dojave o bombama u skoli su aktulene ko birvaktile provociranje na telefon "halo jel mljekara"! Ta za****ncija se ponavlja generacijama kao produkt eskiviranja skolskih obaveza i bile su prisutne i u moje vrijeme samo su danas plodno tlo za objaviti clanak qurceve kategorije i kvaliteta!

Bomba

Komentatori koji stvaraju paniku u javnosti ,koji plasiraju informacije da iz pojedinih škola nisu evakuirani učenici ,trebaju hitno biti privedeni i saslušani ! Kako oni mogu znati šta se tacno dešava ,ili im je namjera da stvaraju i uznemiravaju javnost.Hitno poduzeti mjere zbog stvaranja straha i panike!

stagod

ma ja mislim da ih trebate svaki dan evakuisati i provjeravati bombe, obzirom da su ih svakako roditelji naučili da je ono iznad škole, sistema i da je opravdano prijavljivati bombe da ne bi taj imao test iz matematike, halo bolan ip adresu ti može svako naći, umjesto da evakuišete svakih pola sata pola grada.

N.N.osoba

Komentatori koji stvaraju paniku u javnosti ,koji plasiraju informacije da iz pojedinih škola nisu evakuirani učenici ,trebaju hitno biti privedeni i saslušani ! Kako oni mogu znati šta se tacno dešava ,ili im je namjera da stvaraju i uznemiravaju javnost.Hitno poduzeti mjere zbog stvaranja straha i panike! ka Bomba A zašto se ne slažete da se privede onaj koji plasira dezinformacije ,kako bi još vise uznemirio javnost?Znate li da je krivično djelo širenje panike,a naročito kada iznosite lažnu informaciju?Komentator s jednog portala plasirao je dezinformaciju kako jedna škola nije evakuirala učenike ,mada navedena škola nije niti,makar danas,primila dojavu o postavljenoj bombi !Ako takva uznemirujuća informacija nije krivično djelo,prema vašoj analogiji nije kriv niti”Dojavljivač “o postavljenoj bombi! Tko ste vi, koji je vas interes, koji su vam motivi ????????

/ Najnovije