Nakon tuče u centru Sarajeva, jedna osoba povrijeđena

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Lola

Ma ja. Ukinite policijski sat. Nekad su stanovnici ovoga grada mogli prosetati ulicama u ljetne veceri. Sad mozes ocekivati metak, degenek, noz, ili da te na trotoaru udari auto. Koji je sljam ovdje sljego' to je nevjerovatno. A onaj ko treba da ih uvede u red, isti ko i oni. Glupi, nekulturni i neobrazovani.

2021

>>Ma ja. Ukinite policijski sat. Nekad su stanovnici ovoga grada mogli prosetati ulicama u ljetne veceri. Sad mozes ocekivati metak, degenek, noz, ili da te na trotoaru udari auto. Koji je sljam ovdje sljego' to je nevjerovatno. A onaj ko treba da ih uvede u red, isti ko i oni. Glupi, nekulturni i neobrazovani. ka Lola<<Tačno! Prije nekoliko dana, čekam tramvaj kod vijećnice, a pored mene stoji neka plavuša, od nekih 23,24 godine. Pali cura cigaretu, puši, otresa, pepeo ide meni po hlaćama, cipelama... Na kulturan način joj ukažem, da malo povede računa gdje otresa pepeo: gospođice, molim vas, budite ljubazni pripazite malo s tom cigaretom, pepeo završava po mojoj odjeći i obući. Kad se ona okrenu prema meni, i još me napade: "šta je bolan papak, smeta ti pepeo, ma razguli bolan na drugu stan'cu, Il' hoćeš da ti priredim ba marisanu?!" Mi Sarajlije, najbolje da nikako ne izlazimo na ulicu! U našem gradu, smo postali građani drugog reda!

Ob

Ovo su fini jadni migraanti garant, porazena vojska isila a mi im po marku dajemo i zaradju vise od prosjecne plate u BiH i bodu se nozevima.

12356

nije tuča, već je momak nožem napao drugog momka, ovaj povrijeđeni izrezan od leđa do bubrega, zamalo nije izdahnuo na licu mjesta. hvala bogu hitna i policija su brzo reagovale.

Lola

Ka 2021 X puta stojim u redu u posluzi, iza mene neko sa dva artikla u ruci. Kazem prodjite da ne cekate. Hajvan prodje, plati i ode. Ni muuu. Na salteru u posti kazem dobar dan - tisina, kazem izvolite - tisina, kazem na kraju hvala - tisina. I ne samo u posti. Ma, knjiga se moze napisati o papcima.

/ Najnovije