Tuča "Delija" i "Grobara" u Bijeljini: Mladić preminuo, 19 uhapšenih

Radiosarajevo.ba
Tuča "Delija" i "Grobara" u Bijeljini: Mladić preminuo, 19 uhapšenih
AA / Ilustracija

Policijski službenici Policijske uprave (PU) Bijeljina preduzimajući niz operativnih i istražnih mjera i radnji, pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini, identifikovali su i uhapsili 19 osoba koje su učestvovale u tuči sa smrtnim posljedicama od kojih je A.P. iz Bijeljine preminuo, a osoba B.K zadobila tjelesne povrede.

"U toku je kriminalistička obrada nad uhapšenim osobama i rad na dokumentiranju krivičnog djela Ubistvo krivičnog djela Učestvovanja u tuči, kao i preduzimanje istražnih mjera i radnji u cilju utvrđivanja svih činjenica i okolnosti koji su doveli do ovog događaja", rečeno je za InfoBijeljina u policiji.

Tuča u Bijeljini završila kobno: Preminuo tridesetogodišnji mladić

Podsjećamo da je tridesetogodišnjak čiji su inicijali A.P. iz Bijeljine preminuo je od posljedica povreda koje je zadobio u tuči u Dvorovima, dok je tridesettrogodišnjak čiji su inicijali B.K. povrijeđen, rečeno je ranije u bijeljinskoj policiji.

Kako portal saznaje, obračun se dogodio jadan sat poslije ponoći, na parkingu hotela Sveti Stefan u Dvorovima, gdje je prethodno dogovoren obračun bijeljinskih navijača Crvene zvezde i Partizana.

Prema saznanjima portala, navijači su koristili metalne šipke i drvene palice. Razlog zbog kojeg je došlo do ove ugovorene tuče, je brisanje grafita jednog od klubova po gradu, a u obračunu je učestovalo 20 momaka, piše infoBijeljina, prenose Nezavisne.

Kako je na svom Facebook profilu objavio Vladimir Đukanović, zastupnik SNS-a u Skupštini Srbije, u tuči je nastradao njegov rođak Aleksandar Saša Pantić, koji je bio navijač Partizana.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije