Tragedija: Žena preminula nakon skoka s mosta u nabujalu rijeku Bosnu

2
Radiosarajevo.ba
Tragedija: Žena preminula nakon skoka s mosta u nabujalu rijeku Bosnu
Foto: Facebook / Tragedija ui Zavidovićima

Tragedija u Zavidovićima. Ženska osoba inicijala S. A. (56) utopila se nakon skoka s mosta u nabujalu rijeku Bosnu, potvrđeno je za portal Radiosarajevo.ba.

Informaciju je za naš portal potvrdio Elvedin Fišek, glasnogovornik Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona.

"U akciji izvlačenja tijela S.A. učestvovali su i spasioci koji su ušli u rijeku i pratili tijelo do lokacije gdje je bilo moguće izaći na obalu. Nakon toga su dalje aktivnosti poduzeli vatrogasci, policija, Hitna pomoć i dežurni kantonalni tužilac.Nakon izvlačenja tijela na obalu mrtvozornik je konstatovao smrt", dodao je Fišek.

Sarajevsko vrelo ljeto: Glas građana o izazovima vodosnabdijevanja

Sarajevsko vrelo ljeto: Glas građana o izazovima vodosnabdijevanja

Nakon jutrošnje dojave da je ženska osoba skočila sa mosta "Duga" u Zavidovićima, naši spasioci priključili su se policiji, vatrogascima i hitnoj pomoći koji su pratili plutanje tijela, uspješno izvukli beživotno tijelo na obalu i predali nadležnim službama.

Posted by SNIK Atom on Sunday, November 20, 2022

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije