Tragedija: U rijeci Bosni utopila se 11-godišnja djevojčica

0
Radiosarajevo.ba
Tragedija: U rijeci Bosni utopila se 11-godišnja djevojčica
Foto: FENA / Rijeka Bosna / Ilustracija

U Zenici je danas došlo do tragedije u kojoj je život izgubila 11-godišnja djevojčica. Kako je potvrđeno za portal Radiosarajevo.ba, djevojčica je stradala zbog utapanja u rijeci Bosni. 

"Mogu vam potvrditi, u 14.20 sati danas Policijska stanica Centar je obaviještena da je u mjestu Kanal došlo do utapanja ženskog djeteta uzrasta 11 godina.

Odmah po prijavi, na mjesto događaja upućeni su policijski službenici, zatim ronioci specijalne policijske jedinice, pripadnici Profesionalne vatrogasne brigade Zenica i osoblje Hitne pomoći Zenica", izjavio je za portal Radiosarajevo.ba Samir Valentić, glasnogovornik Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona.

Neuspjeh u finalu presudio: Southgate podnio ostavku

Neuspjeh u finalu presudio: Southgate podnio ostavku

Ronioci su, dodao je Valentić, odmah pristupili pretrazi korita rijeke Bosne, te su u 15.35 sati izvukli tijelo beživotnog djeteta.

Uviđaj je u toku, vrše ga policijski službenici Odsjeka krim policije, a sa slučajem je upoznat i tužilac Tužilaštva ZDK.

Kako nezvanično doznaje portal Radiosarajevo.ba, prije tragedije je na lokaciji bilo više mališana koji su se kupali...

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije