Tragedija u BiH: Žena se utopila u bunaru dok je utovarala sijeno

1
Radiosarajevo.ba
Tragedija u BiH: Žena se utopila u bunaru dok je utovarala sijeno
Foto: Dž.K./Radiosarajevo / Ilustracija

Policijskoj stanici Teslić, jučer oko 8:40 sati, prijavljeno je da je u mjestu Čečava kod Teslića, prilikom pregleda bunara pronađeno beživotno tijelo nepoznate ženske osobe.

Odmah po prijavi su postupili policijski službenici Policijske stanice Teslić i pripadnici Teritorijalne vatrogasne jednice Teslić koji su beživotno tijelo izvukli iz bunara nakon čega je utvrđeno da se radi o M. V. sa područja opštine Teslić.

"U prisustvu ljekara mrtvozornika Doma zdravlja Teslić obavljen je uviđaj lica mjesta prilikom čega je utvrđeno da je M. V. najvjerovatnije prilikom utovara sijena u radna kolica pala u neograđen bunar koji se nalazi u neposrednoj blizini sjenika, a isti je bio pokriven najlonom i daskom", rekla je portparolka PU Doboj Dragana Kerkez, piše Srpskainfo.

Emir Hajdarović: 'Ko zaboravi svoju historiju rizikuje i svoju budućnost'

Emir Hajdarović: 'Ko zaboravi svoju historiju rizikuje i svoju budućnost'

Dodala je da ljekar mrtvozornik obavlio spoljašnji pregled beživotnog tijela prilikom čega se isti izjasnio da se radi o zadesnoj smrti, nastaloj utapanjem bez vidljivih povreda po tijelu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije