MUP KS o nesreći na Stupu: Evo koji automobil je udario pješaka

0
Radiosarajevo.ba
MUP KS o nesreći na Stupu: Evo koji automobil je udario pješaka
Foto: Dž. K. / Radiosarajevo.ba / Ilustracija (na slici nije prikazan događaj iz teksta)

Utvrđen je identitet pješaka koji je povrijeđen u saobraćajnoj nesreći koja se sinoć u 19.15 sati dogodila na raskrsnici ulica Džemala Bijedića i kraka iste na Stupu, sarajevska općina Ilidža.

Riječ je o S. D. (58) iz Bijeljine, nastanjen u Sarajevu, koji je zadobio teške povrede. Njemu je ljekarsku pomoć ukazala ekipa Zavoda za hitnu medicinsku pomoć Kantona Sarajevo, nakon čega je prevezen u Klinički centar Univerziteta u Sarajevu, gdje je na Klinici za neurohirurgiju zadržan na daljem liječenju.

Podsjetimo, nesavjesni vozač se nakon nesreće udaljio i za njim se intenzivno traga. Sarajevski istražitelji su na nogama i u međuvremenu su utvrdili marku vozila. Kako je saopćeno iz Ministarstva ununutrašnjih poslova Kantona Sarajevo, radi se o Škoda Fabiji, sive boje.

Doktorica Kurtović: Ako imate ove simptome nakon ujeda krpelja, obratite se ljekaru

Doktorica Kurtović: Ako imate ove simptome nakon ujeda krpelja, obratite se ljekaru

"Uviđaj su obavili pripadnici Uprave policije MUP-a KS i sudski vještak saobraćajne struke. Pripadnici Odjeljenja za saobraćajne istrage, pod nadzorom postupajućeg tužioca, nastavljaju rad na dokumentovanju navedene saobraćajne nezgode, identifikaciji i pronalasku vozača i vozila", navedeno je u saopćenju MUP-a KS.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije