Tragedija u BiH: Poginuo radnik (21)

0
Radiosarajevo.ba
Tragedija u BiH: Poginuo radnik (21)
Fena / MUP TK, policijaci

U ponedjeljak, 9. septembra, oko 10:30 sati, na području Gračanice došlo je do tragičnog incidenta. U krugu jednog privrednog društva, mladi radnik, B. Dž. (2003) iz Doborovaca, smrtno je stradao, potvrđeno je za portal Radiosarajevo.ba.

"Dana 09.09.2024.godine, oko 10,30 sati, PS Gračanica, prijavljeno je da je u krugu jednog privrednog društva u Gračanici smrtno stradao radnik, mlađe životne dobi.

Na mjesto događaja upućeni su patrola policije PS Gračanica i SHMP Doma zdravlja Gračanica, gdje je dežurni ljekar konstatovao smrt B. Dž. (2003) iz Doborovaca, Gračanica", rekla je glasnogovornica MUP-a TK Adnana Sprečić za portal Radiosarajevo.ba.

Sindikat trgovine BiH predstavio rezultate istraživanja: Radnice i radnici ne žele raditi nedjeljom

Sindikat trgovine BiH predstavio rezultate istraživanja: Radnice i radnici ne žele raditi nedjeljom

Pored uviđajne ekipe OKP PU Gračanica, na mjestu događaja po nalogu tužioca postupao je i inspektor zaštite na radu, a nakon preduzimanja svih potrebnih radnji Tužilaštvu TK će biti dostavljen izvještaj sa dokazima.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije