Tragedija na bazenu uzdrmala BiH: Šta su radili spasioci i da li ih je uopšte bilo?

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Termalna rivijera

nije "neki", "jedan", "ilidzanski" - neodredjeni, nego Termalna rivijera, objavile su nekia objektivna glasila koja nemaju oraha u dzepu i ne sakrivaju informacije od citalaca!

Koji hotel??

Ko, sta, gdje, kako i zasto! Halo "novinar", koji hotel??

Jole

A sto to ne mapisete koji je to hotel?vjerovatno gazda hotela dobro podmazao da se ne pravi losa reklama...i sve ce se to zataskati

Guest

A gdje su bili roditelji???

Ask

Pa ovo nije prvi put da se desi na termama

Hhhhs

Novinari i policija kriju informacije kada je neko jak u pitanju a kada je neka sirotinja objave i ime i prezime i imena ùže i šire familije broj računa godiste mjesto rođenja .

Dama

Šta su radili spasioci, dobro je pitanje. Šta su radili roditelji, značajnije je pitanje.???

tuner

spasioci nisu obavezni na bazenima dubine do 155cm novinaru

Moderni roditelji

Šta su radili spasioci, dobro je pitanje. Šta su radili roditelji, značajnije je pitanje.??? ka Dama Moderni roditelji misle da sve mogu i da sve znaju kao i njihovo potomstvo.

justchillintravnik

i ako je bilo i ako nije bilo spasilaca treba tužiti hotel!!!

Fuj

"U jednom bazenu u jednom hotelu"radiosarajeva dno dna

/ Najnovije