Tragedija koja je potresla BiH: Nastavlja se potraga za drugim mladićem

1
Radiosarajevo.ba
Tragedija koja je potresla BiH: Nastavlja se potraga za drugim mladićem
Foto: Stolac City / Potraga za mladićima u Stocu

Stolac i danas zavijen u crno. Iz rijeke Bregave u utorak ujutro, 13. februara, je izvučeno tijelo jednog od dvojice stradalih mladića čiji je nestanak u noći između nedjelje i ponedjeljka prijavljen Policijskoj postaji Stolac, kao i vozilo u kojem su bili.

Traga se za tijelom drugog mladića. Drugi je dan potrage, koju otežavaju nabujala i mutna rijeka Bregava.

U Gradskoj mrtvačnici Bijeli brijeg u Mostaru u srijedu, 14. februara, će biti obavljena obdukcija tijela smrtno stradalog F.S. čije su tijelo danas izvukli iz automobila koje se nalazilo u rijeci Bregavi, potvrdio je za Bljesak.info dežurni tužilac Tužilaštva Hercegovačko-neretvanskog kantona.

Denis Bećirović otputovao u Egipat: U Kairu ga dočekao Ahmed Issa

Denis Bećirović otputovao u Egipat: U Kairu ga dočekao Ahmed Issa

Podsjećamo, Stolačkoj policiji je R.V. (47) jučer u 00:45 prijavila da je njen sin, M.V. bio u jednom kafiću u Stocu sa F.S. te da nije došao kući, kao i da su obojica nedostupni na telefon

Poslije se ispostavilo, a kako je to prijavljeno policiji, da im je ključeve vozila, nakon što su svi sjedili u jednom kafiću u Stocu, dao S.P. da odu u Vidovo polje.


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije