Teška saobraćajna nesreća pred ponoć na Vratniku, ima povrijeđenih

1
A. S.
Teška saobraćajna nesreća pred ponoć na Vratniku, ima povrijeđenih
Foto: Arhiv / Ilustracija

Malo prije ponoći u sarajevskom naselju Vratnik, u Starom Gradu, dogodila se teška saobraćajna nesreća u kojoj je najmanje jedno lice zadobilo povrede.

Prema informacijama portala Radiosarajevo.ba, do nesreće je došlo u 23.45 sati, u ponedjeljak 4. septembra, kada su se nedaleko od Osnovne škole "Hamdija Kreševljaković" direktno sudarila dva automobila.

Nije poznato kako je došlo do udesa vozila, u kojem se nalazilo više osoba, a ubrzo su stigla dva vozila pripadnika MUP-a KS i jedno vozilo Hitne pomoći, u kojem je najmanje jednoj osobi odmah ukazana pomoć.

Elegancija i podrška: Mirela Bećirović u centru pažnje na reviji mladih dizajnera

Elegancija i podrška: Mirela Bećirović u centru pažnje na reviji mladih dizajnera

Mještani Vratnika za portal Radiosarajevo.ba kažu da ne pamte kada se dogodio sličan udes i prava je sreća da se sve desilo u večernjim satima kada u obližnjoj školi nema nastave.

Mnogi građani su odmah protekli u pomoć povrijeđenima, kako bi sanirali povrede putnicima u vozilu, ali i onima koji su pretrpjeli šok i stres zbog udesa.

Na oba vozila je pričinjena velika materijalna šteta, a pripadnici MUP-a KS su uviđaj obavljali do ranih jutarnjih sati.

Za to vrijeme saobraćaj na Vratniku je bio u prekidu, jer su uništena vozila zauzeli obje saobraćajne trake.

Više detalja o ovoj nesreći bit će poznato tokom dana.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije