Teška nesreća u Sarajevu: Vozač izletio s ceste, jedna osoba povrijeđena

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

gost

Predlažem da odmah tu s obje strane postave kamere s radarom, a ne bi bilo s goreg ni na autoput da se postavim makar još 50tak, nekako ih nema dovoljno pa raja može između dva tunela može razvit i 130 km/h... neodgovorni pojedinci autoputem voze čak 130... sramotno...

xxx

Daj seljaku da vozi, pun je grad ovakvih debila, a policija sviea qurcu cekaju da nekog ubiju

nedzad

šta je ovdje teška nesreća novinaru????

+++

Predlažem da odmah tu s obje strane postave kamere s radarom, a ne bi bilo s goreg ni na autoput da se postavim makar još 50tak, nekako ih nema dovoljno pa raja može između dva tunela može razvit i 130 km/h... neodgovorni pojedinci autoputem voze čak 130... sramotno... ka gost .- I da se uvedu kontrole sigurnosnih prsluka koliko su fluorescentni, kontrola prve pomoći da ne smije biti starija od dva mjeseca, za nevezani pojas izricati kaznu zatvora od 3 godine i uvesti da vozač mora imati lopatu i krampu kao obaveznu opremu. A onda pitati Sabinu Ćudić i Vildanu Bešliju imaju li još kakvu ideju. I sigurnost na ulicama je 200%, garant!

Adi

***

+++

A tek onda dati svakom drotu Golfa 7 ili 8, za partnericu neku naprednu i nazadnu drotušu s modernim kačketom i rupom na njemu za provući rep, najnovije mobitele i sva ovlaštenja da pišu po 200 kazni za nepropisno parkiranje dnevno najmanje. A onda kad otmu od koga 50 maraka da mogu sjediti u autima satima, prditi i pisati poruke na Viber povazdan. Dileri i ostali kriminalci na ulicama svakako nisu važni, njih treba puštati i pozdravljati dubokim naklonima, jer su garant dobri s načelnicima i komandirima stanica. Ha ja!

Ida

Ovakva ****a treb ada ginu, da udaraju u bandere, i stubove, i krepu debili obicni. nista drugo ka Adi .- A ti treba da dobiješ rak i da budeš na kemoterapijama jedno 20 godina i da ne možeš izać bez katetera nigdje. Debilu najobičniji.

***

***

yyy

Lijepe riječi su ukras!

/ Najnovije