Tragedija kod Pala: Poginuo suvozač, nakon udara u betonski podzid

0
Radiosarajevo.ba
Tragedija kod Pala: Poginuo suvozač, nakon udara u betonski podzid
FOTO: Arhiv / Ilustracija (Na slici nije prikazan događaj iz teksta)

Muškarac čiji su inicijali M. T. poginuo je kada je automobil u kojem se nalazio udario u betonsku podzidu na putu u Ljubogošti kod Pala, potvrđeno je za portal Radiosarajevo.ba.

Vesna Stokanović, glasnogovornica Policijske stanice Istočno Sarajevo, nam je kazala da je automobilom marke Golf, upravljao N. Đ., te da je na mjestu suvozača bio M. T.

"Obojica su iz Istočnog Starog Grada. Saobraćajna nesreća dogodila oko 23.25 časova prošle noći kada je vozilo udarilo u betonsku podzidu na magistralnom putu Pale-Ljubogošta. Tada je stradao suvozač M.T, a njegova smrt je konstatovana u Domu zdravlja Pale", kazala je Vesna Stokanović za naš portal.

Uviđaj su izvršili policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Pale u prisustvu sudskog vještaka.

"O svemu je obaviješten tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo. U toku je dokumentovanje krivičnog djela ugrožavanje javnog saobraćaja", dodala je Stokanović.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije