Svjedok masakra u Sanskom Mostu: "Pritrčao sam da pomognem direktoru, ubica me odgurnuo"

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

frftg

Ne zove se "Univerzitetsko klinički centar u Banjoj Luci". UKC REPUBLIKE SRPSKE. BIH je multietnička država.

I kako je u 23% Sarajlabada?

>>Ne zove se "Univerzitetsko klinički centar u Banjoj Luci". UKC REPUBLIKE SRPSKE. BIH je multietnička država. ka frftg<<

Derim

***

er34r5t

>>>>Ne zove se "Univerzitetsko klinički centar u Banjoj Luci". UKC REPUBLIKE SRPSKE. BIH je multietnička država. ka frftg<< Ma najedi se g ovana , majmune retardirani. Najpravilnije je , Bolnica u gen ocidnom entitetu. ka Derim<< To je Alija potpisao Republika Srpska međunarodno priznata u okviru BIH, ali ako nastavite sa nepoštovanjem naziva Republika Srpska sve su veći izgledi da će biti izvan BIH. Nepoštovanjem SRBA I HRVATA U BIH činite sebi štetu. Nemojte biti nacionalisti i šovinisti. Potražite psihološku pomoć, pomoći ćete sebi i onima oko sebe.

oioj

Šta se da zaključiti iz ovog slučaja? Ljudima u BIH je potrebna ozbiljna stručna pomoć na polju psihološke podrške. Samo kad pročitate komentare vidite koliko je situacija sa mentalnim zdravljem alarmantna, pitanje je samo koliko agresivnih psihički labilnih ličnosti mržnju i agresiju iz komentara može da preusmjeri u realan život.

rrf

Ne postoji "UKC u Banjoj Luci". Postoji UKC Republike Srpske. Ili poštujte zakon države u kojoj živite u kojoj je Republika Srpska međunarodno priznata ili pustite ljude da odu od vas koji ih mrzite.

SVE TAČNO

>>Ne postoji "UKC u Banjoj Luci". Postoji UKC Republike Srpske. Ili poštujte zakon države u kojoj živite u kojoj je Republika Srpska međunarodno priznata ili pustite ljude da odu od vas koji ih mrzite. ka rrf<< Sve tačno.

Ne pijem dok Paja vozi

***

Vodopad Blihe

Žao je meni ovih nesretno stradalih ljudi.Nisam pobornik ubistva bilo koga a isto tako iz bilo kojeg razloga.Sad će se svi raspisati kako žale za ubijenima i o monstrumu ubojici.Jeli se itko zapitao zašto se ovo dogodilo.jeli moguće da je ovo posljedica nečega što su ovi ubijeni sami prouzrokovali.Zašto šute zaposlenici u Mješovitoj školi,zašto kad svi znaju koliko dugo je počinitelj trpio maltretiranje od strane ubijenog direktora .Ubojica je bio čistač u školi ,borac je ARBiH je sa PTSP -om.Sad je došao sa bolovanja a ovi su ga čekali sa nekakvom prijavom.Navodno već 15 .godina traje borba ovog čovjeka za njegovo radno mjesto a ubijeni se nisu smirivali u namjeri da ga se riješe iz ne znam kojeg razloga.Sada o mrtvima sve najbolje a o ubojici sve najgore .Svašta će se nama ovako pravednima još događati.

Dick Advokat

Kako to da Mehmed nije pucao u ovog svjedoka koji je pokušao pomoći direktoru .Iz ovoga se vidi da je Mehmed došao sa planom koga će ubiti ,dakle nije došao i pucao nasumično pa koga pogodi.išao je presuditi onima koji ga ponižavaju i maltretiraju već duži vremenski period.Neka je Allah na pomoći i njemu i njima.Njemu jer je prekinuo ljudske živote a ubijenima jer su ga doveli do toga.

/ Najnovije