Suđenje u Banjoj Luci: Kamere nisu snimile ubistvo Milovanovića

Radiosarajevo.ba
Suđenje u Banjoj Luci: Kamere nisu snimile ubistvo Milovanovića
Srpskainfo / Sa suđenja Goranu Bilčaru za ubistvo Bojana Milovanovića

Na snimcima sa nadzornih kamera vide se da u banjalučkoj pekari „Marčelo“ prije ubistva nije bilo svađe i preprike između društava Gorana Bilčara i Bojana Milovanovića.

U okružnom sudu u Banjoj Luci pregledavanjem snimaka iz kobne noći od 18. oktobra nastavljeno je suđenje Bilčaru, koji je osumnjičen da je ubodom šrafcigerom u glavu ubio Milovanovića u centru Banjae Luke.

Okružni tužilac Saša Labotić danas je u sudnici pustio nekoliko snimaka s nadzornih kamera, gdje se vidi šta se dešavalo u pomenutoj pekari, kao i u blizini mjesta ubistva, prenosi Srpskainfo.

Na snimcima se vidi kako Bojan Milovanović, Đorđe Đenedija, Đorđe Borovčanin i još dva momka dolazi automobilom „fijat“ ispred pekare, a zatim ulaze u unutrašnjost. Oni uzimaju hranu i staju za stol na sredini lokala, gdje se već nalaze neke djevojke.

Poslije nekog vremena u pekaru dolaze optuženi Goran Bilčar, Marko Mihajilović i njihov prijatelj Vlado Novaković. Oni takođe uzimaju hranu i sjedaju za sto u blizini njih.

Poslije nekog vremena vidi da su oni komunicirali, ali se ne vidi da se svađaju ili prepucavaju.

U jednom momentu na snimku se vidi kako Đorđe Đenedija uzima nož sa stola, čisti ga i stavlja u unutrašnji džep jakne.

Nakon toga mladići iz Kozarske Dubice odlaze iz pekare, u kojoj ostaju Bilčar i Mihajilović.

Više detalja o ovom slučaju pročitajte na OVOM linku.

Podsjetimo, Bojan Milovanović (29) iz Kozarske Dubice ubijen je u oktobru prošle godine u centru Banje Luke na veoma brutalan način, kada ga je, dok je ležao bez svijesti, Goran Bilčar (27) šrafcigerom ubo u vrat, a zatim mu zadao i smrtonosni udarac tako što ga je ubo u sljepoočnicu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije