Tragičan ishod višednevne potrage za Brankom Hajderom

Radiosarajevo.ba
Tragičan ishod višednevne potrage za Brankom Hajderom
Foto: RAS Srbija / Potraga za Brankom Ajdarom

Policija i Gorska služba spasavanja pronašli su prije nekoliko trenutaka beživotno tijelo Branka Ajdera (66) koji je nestao prije šest dana u Ljubačevu, saznaje Srpskainfo. Tijelo je pronađeno na stijenama u kanjonu Tijesno.

Iz Policijske uprave Banjaluka su potvrdili da su na nepristupačnom terenu pronašli beživotno tijelo, te da je u toku akcija izvlačenja leša nakon čega će biti obavljena identifikacija.

Za nestalim Ajderom tragali su pripadnici Specijalne jedinice policije MUP RS i Gorske službe spasavanja koji su svakodnevno rizikovali živote tražeći nestalog.

Kako bi izvukli beživotno tijelo policija sada pravi novi plan, prema kojem će nastradalom prići od strane rijeke Vrbas.

Supruga Jadranka Ajder izjavila je za Srpskainfo da je Branko otišao 20. februara u obližnju šumu iz koje je izvlačio drvo za ladaru namijenjenu turistima koji šetaju planinskim stazama.

U potrazi za Ajderom bili su uključeni helikotperi, dronovi, policija i mještani.

 

Predsjednik mjesne zajednice Ljubačevo Radenko Vujasin istakao je da je na terenu bilo dosta mještana koji su pokušavali naći komšiju Ajdera.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije