Sudar tri automobila na magistralnom putu M-4: Povrijeđene majka i kćerka

E. H.
Sudar tri automobila na magistralnom putu M-4: Povrijeđene majka i kćerka
Radiosarajevo.ba / Arhiva/Ilustracija
Na magistralnom putu M-4, između Prijedora i Banja Luke, večeras je oko 17 sati došlo do saobraćajne nesreće u kojoj su učestvovala tri putnička motorna vozila.
 
Kako je za Radiosarajevo.ba potvrdila Zvezdana Alendarević, portparol Centra javne bezbjednosti Prijedor, nesreća se dogodila oko 17 sati u mjestu Kamićani u blizini Prijedora, te su tom prilikom povrijeđena dva lica.

Nadalje, doznali smo da nije bilo veće materijalne štete ovom prilikom, a povrijeđena lica su zadobila lakše tjelesne povrede, što su utvrdili policijski službenici iz Prijedora, koji su vršili uviđaj.

Povrijeđena su lica inicijala E. R. (18) i J. R. (53), a kako smo uspjeli doznati, nezvanično, riječ je o majci i kćerci koje su se vozile u jednom automobilu. Na svu sreću njih dvije su zaradile samo lakše tjelesne povrede, te su nakon kratkog pregleda u Opštoj bolnici u Prijedoru poslane na kućno liječenje.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije