Stravični detalji ubistva koje je potreslo BiH: Ubica nazvao oca prije zločina

Radiosarajevo.ba
Stravični detalji ubistva koje je potreslo BiH: Ubica nazvao oca prije zločina
Foto: ATV / Kuća u Srbcu

Đ. T. /24/ iz Razboja Ljevčanskog kod Srpca ubio je nožem u tom mjestu M. B.  /20/ iz Trošelja kod Bosanske Gradiške, a nakon toga izvršio samoubistvo.

Stravičan zločin u BiH: Ubio djevojku pa presudio sebi

Kako ATV saznaje njih dvoje su odnedavno u vezi, a jučerašnji dan su proveli zajedno, a prije brutalnog ubistva i samoubistva mladi par se vozao automobilom.

On ju je potom odvezao do lokalnog groblja, gdje ju je iz za sada nepoznatih razloga prvo ubo nožem u kuk. Djevojka je pokušala da pobjegne, ali ju je ubica stigao te ubo u predjelu rebara i potom masakrirao, saznaje ATV iz izvora bliskih istrazi.

Više verzija kako je došlo do ubistva i samoubistva u Srpcu

Kako ATV saznaje, nakon što je počinio brutalno ubistvo, Tadić je pozvao oca te mu kratko rekao da se njih dvoje nalaze na određenoj lokaciji i da su oboje mrtvi.

Otac je pozvao svog drugog sina, te su se zajedno sa još jednom osobom uputili na lokaciju koju mu je rekao Đurica te zatekli stravičan prizor.

Prijatelji se opraštaju od ubijene Milice: "Mirno spavaj, anđele naš"

Đurica se objesio na drvo ispred vikendice, a njeno tijelo nađeno je na livadi pored.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije