Više verzija kako je došlo do ubistva i samoubistva u Srpcu

Radiosarajevo.ba
Više verzija kako je došlo do ubistva i samoubistva u Srpcu
Twitter / Ilustracija

Postoji nekoliko verzija ubistva Milice B. (20) iz Bosanske Gradiške, koje je počinio Đuka T. (24) iz mjesta Razboj kod Srpca.

Po jednoj verziji, Đuka je odvezao Milicu do šume koja se nalazi na izlazu iz Srpca, gdje je nakon kratke rasprave zvjerski nožem, izbo 20-godišnjakinju, da bi nakon krvavog zločina nazvao rođenog brata, objasnio šta je učinio, te otišao da izvrši samoubistvo vješanjem, piše ATV.

Stravičan zločin u BiH: Ubio djevojku pa presudio sebi

Dva beživotna tijela pronađena su večeras u Srpcu, potvrđeno je "Nezavisnim novinama " iz Policijske uprave Gradiška. "Policijskoj stanici Srbac večeras oko 19.35 prijavljeno je da su pronađena dva beživotna tijela", rekli su u PU Gradiška. "Nezavisne" nezvanično saznaju da je mladić ubio djevojku, pa presudio sebi.

Druga verzija priče kaže da je tokom njihove šetnje glavnim srbačkim putem došlo do svađe i blagog naguravanja, a sukob je eskalirao nakon što su ušli u automobil.

Detalji ubistva i samoubistva koji su večeras potresli BiH

Nakon što su pronađena dva beživotna tijela, poznati i prvi detalji ovog stravičnog zločina

Navodno, djevojka je počela da plače i zapomaže, što su čuli pojedini prolaznici. Nakon toga, Đuka T. je odveo Milicu B. u šumu gdje joj je nožem prerezao vrat i iskasapio njeno tijelo, poslije čega se objesio.

Mladić i djevojka su svega nekoliko sati prije jezivog zločina vrijeme provodili zajedno, što svjedoči i fotografija, nastala jučer oko podne, a koju je ubica podijelio na društvenoj mreži Facebook.

Na istoj su odavali utisak zaljubljenog para, što bi se moglo zaključiti po emotikonima u obliku srca.

Mještani Srpca ističu da ne pamte ovakav zločin, te da su u šoku i nevjerici.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije