Stravična nesreća u bh. gradu: Radnik pao sa krova hale i poginuo

Radiosarajevo.ba
Stravična nesreća u bh. gradu: Radnik pao sa krova hale i poginuo
Foto: Srpskainfo / Uviđaj

Radnik firme iz Doboja M. R. (64) poginuo je kada je pao sa krova hale u kojoj je radio kao portir, potvrđeno je Glasu Srpske.

Ova tragedija desila se u dobojskoj ulici Nikole Tesle, u noći između 23. i 24. avgusta, a tijelo je pronašao kolega koji je juče ujutro došao na posao.

"Stradali je radio kao portir na tom objektu, kojeg je čuvao. S obzirom na to da je bio sam u smjeni, ne zna se kako se desila tragedija. Pretpostavljamo da se tokom obilaska hale zbog nečega popeo na krovnu konstrukciju i pao. Kolega koji je došao u jutarnju smjenu da ga zamijeni šokirao se kada je zatekao njegovo beživotno i okrvavljeno tijelo pa je odmah pozvao policiju", rekao je izvor blizak istrazi.

U Policijskoj upravi (PU) Doboj, navodeći inicijale stradalog, kazali su da im je ovaj slučaj prijavljen 24. avgusta oko 6.30 časova.

"U prijavi je navedeno da je u prostorijama privrednog društva u Doboju pronađeno beživotno tijelo M. R. iz Doboja. Obavljen je uviđaj uz prisustvo mrtvozornika Doma zdravlja Doboj. Tom prilikom je utvrđeno da je smrt M. R. navjerovatnije nastupila usljed pada sa krovne konstrukcije", rekli su u PU Doboj i dodali da u cilju zaštite istrage ne mogu da saopštavaju više detalja.

Istakli su da je na terenu bila i inspekcija i da su nadležni inspektori pregledali mjesto nesreće.

U policiju su nam rekli da je o svemu obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj koji je naredio i obdukciju tijela stradalog.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Povezano

/ Najnovije