Stravična nesreća kod Mostara: Povrijeđeno šest osoba

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Voksal

Samo kod nas se na magistralne puteve ukljucujes iz avlija i trznih centara.

Alf

kao neko iz Mostara, odgovorno tvrdim da je za svaku nesrecu kriva policija. Vozi se bez tablica naprijed radi radara i kamera, a policija mahne takvima, divlja se po 150 po M17, dok policija sa Selexa to komentira ispijajuci kafice bez imalo namjere da kazne nekoga "ovo je onaj sto uovzi auta iz amerika, a jest mu dobar". Sjede sa kriminalcima koji voze neregistrovana auta bez tablica na kafama. Najkorumpiraniji sistem u Evropi je MUP HNK.

Alf

Samo kod nas se na magistralne puteve ukljucujes iz avlija i trznih centara. ka Voksal ovo je ukljucenje sa parkinga hotela Amicus na M17. I uredno je da se ne ukljucuju sa svake trake na svaku u oba smjera. I to pred ocima Policajaca koji nekada ovdje stanu, ili sjede tamo pred onim objektom sto se vidi.

Gost

Gdje je Titovo ime tu se gine. Mjenjajte ime ulice.

/ Najnovije