Novi snimak vršnjačkog nasilja iz bh. škole

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bošnjak

Tako je i kod nas u Sarajevu. Djeca direktora škola rade šta hoće, prosječna djeca, onako dolaze u školu, a sve petice frcaju, pohvale za uspjeh. Prave nam djecu idiotima, već u nižim razredima, koji trebaju da povijaju kičme pred nepotizmom i poklonima. Jadno je ovo selamalejk drustvo, pravimo nove generacije poslušnika i sljepaca pred nepotizmom i korupcijom. Treba zabraniti da direktor bude direktor u školi gdje mu djeca pohađaju, sramota. Eto samo vi dalje tako selamalejk pa tal, pa nepotizam, pa mimo konkursa, pa još uz to sve i postite, pa na džumu. Smradovi prokleti

Gost

Ovo će odgojiti generacije osvetnika i tako će sve ići u krug! Koje smo mi unazađeno društvo. Ništa osim korupcije ne funkcioniše.

Katy

To jw vec stara prica. I ja sam probala reagirati al kazu mi : Pa to je djecije." I od tog mog pokusaja rjesavanja problemo smo pod budnim okom tako da za svaku sitnicu bivamo prijavljivanim pa onda zove ravnateljica i pedagoginja da mene posavjetuju kako se trebamo ponasati. Vrijedjaju inteligenciju i roditelja i djece. Bolje da ne idu nikako , vec da idu u takve skole. Ali kad pricaju kazu oni sve rade za dobrobit djece.

Hugo

Ne valja vlast od pocetka. Ne valja poredak, ovo se vise ne moze popraviti, jedino, posto smo vec pod polu-protektoratom da budemo 100 % protektorat pa da nam neko kaze ovo smije, ovo ne. Ovo ovako, ono onako i kush. Ne mogu primitivni, nekulturni, slabo obrazovani ljudi, prostacine i sirovine voditi drzavu.

/ Najnovije