Stigli rezultati obdukcije tijela brata i sestre iz Šipova

Radiosarajevo.ba
Stigli rezultati obdukcije tijela brata i sestre iz Šipova
Foto: Arhiv / Ilustracija

Obdukcija tijela Nediljka i Milke Ilić, brata i sestre koji su pronađeni u mjestu Ćate kod Šipova potvrdila je da nema tragova nasilja, saznaje Srpskainfo.

"Nakon obdukcije u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske utvrđeno je da uzrok smrti nije mehanička sila", otkrio je izvor iz istrage.

Beživotna tijela Ilića pronađena su u četvrtak oko 11 časova. Nediljko je pronađen u dvorištu, dok je tijelo njegove sestre Milke pronađeno u porodičnoj kući, na kauču.

Neezvanično, na tijelu muškarca su nedostajali određeni dijelovi te se pretpostavlja da su ga pojele divlje životinje.

"Strava i užas, niko nije zaslužio da tako skonča. Navodno je žena pronađena u kući na kauču, a njen brat ispred kuće. Priča se da je tijelo čak i obezglavljeno i da fali još nekih dijelova, što su vjerovatno pojele životinje, jer im je kuća baš zabačena u šumi", kaže mještanin Strojica.

Milka i njen brat često su lutali i vodili su poprilično neuredan život, a nerijetko su bili viđeni kako hodaju, stopaju, čak i u susjednim opštinama.

"Oni jesu čudno živjeli, može se reći da su živjeli i kao beskućnici. Ona je čak i noću hodala sama", kažu mještani Strojica koji su potreseni činjenicom da su životinje pojele dijelove tijela.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije