Šta se dešava u Sarajevu: Pucnjava na Kovačima

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Gost

Poravnavaju ljudi račune.

***

Jedino njima je dozvoljeno da drže oružje

space x

NEVJETOVATNO JE KOLIKO STE VI PORTALI OPSJEDNUTI LOŠIM VIJESTIMA. 80 % VAŠIH SADRŽAJA SU CRNE HRONIKE. PA IMATE LI NEKU LIJEPU VIJEST ?

Hasan

Čuj, šta se dešava?! Akšamhajrola Kolumbo! Grad pun needuciranih vozača, neškolovanih doktora, nepismenih profesora, kriminalaca u parlamentima i vladama, drogeraša, lopova, i ubica na ulicama, ...a naš se novinar pita "šta se dešava u Sarajevu?!" Eto, pošli ovi dripci u biblioteku ...

/ Najnovije