Šta se dešava u Bihaću: Čak pet požara za manje od 24 sata

1
uskinfo.ba
Šta se dešava u Bihaću: Čak pet požara za manje od 24 sata

Za manje od 24 sata na području Bihaća zabilježeno je čak pet požara. Najprije je jučer poslijepodne zapaljena kuća u Ulici Skendera Kulenovića u naselju Luke.

Nakon toga, u toku noći, zabilježeni su požari na još četiri lokacije u Bihaću, rekao je za USKinfo.ba portparol Uprave policije MUP-a USK-a Ale Šiljdedić.

"Dobili smo prijavu za slučaj u Hatincu, gdje se desio požar na automobilu, zatim požar na Plandišću, gdje se radilo o jednoj napuštenoj kući. U toku noći desio se požar i u naselju Harmani, između zgrada H3 i H18. Tu se radilo o drvnom ogrijevu. Potom je u 04.40 izbio požar u kući u naselju Luke", rekao je Šiljedić.

Vatrogasci su to sve uspješno riješili, ali je indikativno to što se pet požara desilo u manje od 24 sata na području Bihaća.

"Istraga je u toku i u ovom trenutku ne možemo isključiti mogućnost da su požari podmetnuti. Ovim putem pozivamo građane da se jave policiji ukoliko imaju bilo kakve informacije u vezi ovih slučajeva", kazao je Šiljdedić.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije