Srbija traži od BiH izručenje pomagača Fatona Hajrizija koji je ubio policajca u Loznici

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ljiljan:VLASI FUUUJ KARPATSKA GOVNA

NIKAKVO IZRUČENJE,SAMO MOŽE RAZMJENA ZA PET RATNIH ZLOČINACA OD NJIH STOTINU HILJADA KOLIKO SE KRIJE U SMRDIJI!!!

Sta cekas

NIKAKVO IZRUČENJE,SAMO MOŽE RAZMJENA ZA PET RATNIH ZLOČINACA OD NJIH STOTINU HILJADA KOLIKO SE KRIJE U SMRDIJI!!! ka Ljiljan:VLASI FUUUJ ********A ****A Zar ti nisi na bolnickom lijecenju glave.

Hana

Zar ti nisi na bolnickom lijecenju glave. ka Sta cekas Ovo smece radiosarajevo cuva kao dragulj i samo njegove nebuloze objavljuje.

Ljiljan:VLASI SU TURSKA KOPILAD

Zar ti nisi na bolnickom lijecenju glave. ka Sta cekas EVO JAṢ̌EM TI SESTRU PRLJAVU VLAINJETINU TAKO MI DOKTOR "PROPISAO"JEDINI PROBLEM JE Ṣ̌TO SAM JE LIČNO MORAO DA OKUPAM!!

/ Najnovije