Sramotno: U Neumu osvanule uvredljive poruke

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

E-U-ropske vrednote antisemitizma

Arijevaca sa potopljena kontinenta Mu ili Irana babana nacije ajatolaha ruhole Tudjmaneia dok zderu nedjeljom les razapeta jevreja.

***

***

Nemica

Ovo samo kod ovih hrvata i srba imas ove murake, da vrijedjaju druge, da prijete. Sve su to evropske i ruske vrijednosti

Pitam se

***

Guest

banalna stvar,rekao bi dinokio

Haha

Adis Pokvić on tour

Sveti duh i -U-FO

Adis Pokvić on tour ka Haha Bogojebca na djelu

Guest

Divno, uzp u punom sjaju...

🔥🔥🔥🔥

Ma to se neko sjetio svog pradjeda. i za koga mu je pradijed ratovo a koje je religije? Jel iz Islama, ili Katolik a možda Pravoslavac

lakopo

nek se zahvale hrvatima, zbog cijena u hr, postaju manjina i u Neumu

istina

A to što poslovni prostor pripada Bošnjaku to ste vješto izostavili.

Sramim se

Uhvatiti. Transferirati. Osuditi. Kroz rupicu zida gledat svjetlo dana. Zbog takvih nas svi generaliziraju kao UZP.

Porfiricus Geneticus

Eto za Plenkovića i Grlić-Radmana šta njihovo izborno tijelo radi, za ovo im nije kriv Komšić nego ljubitelji Uzp, pa nek sami sebi drže predavanje o nelegitimitetu.

BRKICA

VIDITE KAKO JE HRVATIMA U VECINSKIM KRAJEVIMA GDJE SU BOSNJACI VECINA MADA TO NEDOBRAVAM TO JE ZASVAKU OSUDU

/ Najnovije