Snimak nove obijesne vožnje u Sarajevu: Mercedesom jurio u kontra smjeru?!

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

N

Pa samo metak u celo ovoj bahatoj stoci

Aadi

A drotovi vise u kladarama, i zderu pite na haubama auta, svima treba smanjti olate na pola jer ****a ne rade nista

Krkani

Krkani se docepali novca a u kockastoj glavi mozak manji od klikera. Sve vratiti u jazbine iz koji su izasli, nije za njih selo a kamo li grad.

Laxative

Krkani se docepali novca a u kockastoj glavi mozak manji od klikera. Sve vratiti u jazbine iz koji su izasli, nije za njih selo a kamo li grad. ka Krkani Ovo su ti sve krkani iz grada, đaba se trudiš!! Tzv rođeni!

Ljiljani nisu sa Karpata

Ovo su ti sve krkani iz grada, đaba se trudiš!! Tzv rođeni! ka Laxative Baš tako 👍

Ne pijem dok Paja vozi

Teba odvesti kola negdje gdjje neće biti štete za okolinu. I onda slušati najdraži bend Garavi Sokak

Ne pijem dok Paja vozi

>>Teba odvesti kola negdje gdjje neće biti štete za okolinu. I onda slušati najdraži bend Garavi Sokak 🚘🔥

/ Najnovije