Sijevali noževi u bh. gradu: Dvije osobe ubodene

0
Radiosarajevo.ba
Sijevali noževi u bh. gradu: Dvije osobe ubodene
Foto: Arhiv/Radiosarajevo.ba / MUP RS

Trojica muškarca povrijeđena su u tučnjavi u Bratuncu od kojih su dvojica zadobila ubodne rane nožem, a treći ima povredu šake.

Kako pišu Nezavisne, u sukobu su učestvovali Radivoje S. , Milan B. koji su zadobili povrede nožem kao i Dušan G. koji ima povredu ruke.

Policija je za ovaj sukob saznala nakon što su se muškarci ljekarima javili radi ukazivanja pomoći.

Edin Džeko prihvata 'ponudu karijere'? Fenerbahce već našao zamjenu za Dijamanta

Edin Džeko prihvata 'ponudu karijere'? Fenerbahce već našao zamjenu za Dijamanta

Sve je počelo u ponedjeljak oko 23 sata u Domu zdravlja u Bratuncu, gdje se javio Milan B. iz Bratunca zbog zadobijenih povreda od nepoznatih osoba.

Nakon nekoliko sati, tačnije 40 minuta poslije ponoći, Policijskoj stanici Bratunac je prijavljeno da su se radi ukazivanja ljekarske pomoći i u Domu zdravlja u Srebrenici javila druga dvojica aktera sukoba.

Radivoje S. i Dušan G. su zbog zadobijenih povreda, upućeni na dalje liječenje u JZU Bolnica Zvornik.

Kako je saopćeno iz Policijske uprave Zvornik, pripadnici PS Bratunac su postupili po navodima prijave te izašli na lice mjesta i izvršili uviđaj, kao i preduzeli sve druge zakonski predviđene mjere i radnje na rasvjetljavanju prijavljenog događaja.

"Policajci su jučer uhapsili R. S. iz mjesta Skelani, općina Srebrenica, po raspisu o traganju Policijske stanice Bratunac, a zbog osnova sumnje da je počinio krivična djela izazivanje opće opasnosti i tjelesna povreda", navodi se u saopćenju policije.

Kako dodaju, o svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina, koji je naložio preduzimanje svih mjera i radnji, a nakon toga i dostavljanje izvještaja o počinjenim krivičnim djelima.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije