Tučnjava u školi u BiH: Maloljetnik završio u bolnici

1
Radiosarajevo.ba
Tučnjava u školi u BiH: Maloljetnik završio u bolnici
Print Screen / Ilustracija / Na slici nije priukazan događaj iz teksta)

U tučnjavi dvoje maloljetnika u banjalučkoj Elektrotehničkoj školi "Nikola Tesla" jedan učenik udario je drugog pesnicom u glavu i nanio mu povrede zbog kojih mu je ukazana medicinska pomoć na Univerzitetskom kliničkom centru RS.

Kako Nezavisne nezvanično saznaju, povrijeđeni maloljetnik je zadobio frakturu nosa, te da je pušten na kućno liječenje.

Pripadnici Policijske uprave Banja Luka jučer su identifikovali maloljetnika koji se sumnjiči da je počinio krivično djelo teška
povreda.

Lidlov centar od 200 miliona KM u BiH počeo dobijati obrise

Lidlov centar od 200 miliona KM u BiH počeo dobijati obrise

"Nadležnoj policijskoj stanici, istog dana oko 17.45, radnik srednje škole u Banja Luci prijavio je da je u toj ustanovi došlo do tučnjave između dva maloljetnika. Izlaskom na lice mjesta utvrđeno je da je jedan maloljetnik zadao udarac pesnicom drugom maloljetniku u predjelu glave, usljed čega je zadobilo povrede", navode iz policije.

Maloljetniku je ukazana medicinska pomoć na Univerzitetskom kliničkom centru RS, a o slučaju je obaviješten dežurni tužilac za maloljetnike Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka.

Obaviješten je i radnik Centra za socijalni rad Banja Luka, koji će preduzeti mjere i radnje iz svoje nadležnosti.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije