Saznali smo koliko je vozač taxija imao promila alkohola u krvi i u kakvom je stanju vozač romobila

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Budale bez kontrole

Ovo je isto onaj klošar koji je prije godinu na taxi štandu Alta fizički nasrnuo na drugog taksistu.. Samo što je kloošar dobio batine kakve je i zaslužio i pored svega opet mu nisu oduzeli licencu, a poznat je i policiji! Sramota! Možete potražiti i na netu pod tuča taksista Sarajevo

Pješak

Danas u 14.36h sam napisao komentar na prvoj vijesti o ovom udesu i na neki način sam pokušao izrezonovati ovog vozača taxija tim komentarom. Nisam znao da je bio u alkoholiziranom stanju i sada mi je krivo što sam ga, opet kažem, ne direktno, ali na neki način branio od ovih romobildžija. Ako je zaista istina da je imao ovoliko prolila u krvi, a sumnjam da Policija griješi, nije mi ga žao sekunde, a žao mi je ovog čovjeka s romobilom jer vidim da se radi o zreloj osobi. Moj stav o ovim romobilima ipak ostaje, a nadam se da će ovaj pijanac za volanom biti adekvatno kažnjen. Izvinjavam se i čitaocima koje sam možda svojim komentarom uvrijedio. Lijep pozdrav svima i sve dobro!

Sunetit Saraystan

pod unutarnjom destrukcijom

Sreća je

Lijepe riječi su ukras!

Nije

Moguće da taxi vozači u Sarajevu piju alkohol

Ask

Dobro ga nije do standa odvuko, ovo samo tretirat ko pokusaj ubistva.

Kontra smjer

Neću nikog da branim, neka svak odgovara za svoje postupke. Međutim, vozači romobila često idu u kontra smjeru i najčešće sredinom kolovozne trake. Tu je problem. U zakonu je tačno definisano, istina za bicikliste, ali se toga ne pridržavaju ni jedni. Sve u svemu, što kažu neko je sadaku podjelio.

pravda za romobiliste

preko njih ulazimo u eu, kod fon uršule...

/ Najnovije