Saznajemo: U 12 srednjih škola u Sarajevu nove dojave o bombama

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Guest

Zasto se ne kaze da ce se svakom dojavom nastavak skole produziti.

Ovo je preozbiljna kriza!

Samo stručnjaci se mogu ovime baviti smisleno. Ne znam jesu li angažirani do sada? Od ministara kakvi su ovi trenutni se ne očekuje ozbiljno bavljenje ovom katastrofom. Svi se moramo pokrenuti da ovaj bunt kroz kriminal i teror ne preraste u nešto još gore jer ovo je tek početak problema. Maloljeljetnicima je sve ovo zabavno!? Jesmo li apsolutno sigurni da počinioci nisu pod utjecajem nekih drugih elemenata?

I šta sad

Zasto se ne kaze da ce se svakom dojavom nastavak skole produziti. ka Guest Jer niko još ne zna kako postupiti i šta poduzeti a da bude učinkovito.

cuclo

Jer niko još ne zna kako postupiti i šta poduzeti a da bude učinkovito. ka I šta sad Jednostavno je postupiti i poduzeti. Samo treba imati moooda i odyeebati medije i europejce i ljudska prava pi-matrne. Fino kazes da svako koga se uhvati nebitno jel ima 10 il 50 godina ce biti sprovedena sila u mjeri neprijateljskog djelovanja. Pa kad dobro namlatiš i zadržiš u buhari heftu, svi ostali ce se uzortati i prestati. Samo sila brale, samo sila i kandzija. Nista finim.

Život je profesor ljut

Prosvjetni radnici nemaju ništa s ovim dešavanjima ,njih učenici poštuju i vole,čak su im i uzori, zajedno “surfaju”po društvenim mrežama,kažu da žive u bombastičnom , vremenu ,a oduševljeni učenici im lajkaju! Za najavljene promjene prosvjetari su se najviše uznemirili: nismo mi stručni da ocjenjujemo ponašanje učenika ,sve su to zaštićeni podaci…roditelji nastavljaju:neće moje dijete nitko kontrolirati ,a sindikat klice :no posaran,ne valja ništa u prosvjeti,ali ne damo da se bilo šta mijenja,jer njima je dobro očigledno ,pa će na sve strane tražiti izgovore pojedinci zalutali u obrazovanju !

Namidak

Generacija degenerika

Sarajka

E moja policijo. Korisni ste kad treba maltretirati nekog jadnika. Ovdje ste u potpunom mraku. neka vi zgradu pravite, umjesto da educirate policiju. Ma nemam riječi koliko ste nesposobni načelnici i ministri. Vi ste sramota! Najpoštenije bi bilo da date ostavke. Tako se radi u normalnom svijetu, samo sto je ovo korumpirani Balkan i vi se zubima držite za fotelje. Užasno me sramota. Ma evo kad nazovete nesto da prijavite, onome sto se javio mrak mu padne naoči što ga zamaraš i daješ mu neki posao... pa ti onda izmišlja da ne mogu jer imaju nešto preče. Djeca vas prave budala, baš se osjećamo sigurno u gradu. Svaka čast Ministri

Koliko je nasa policija ¨sposobna¨

nekoliko balavandera ih vuce za nos vec godinama. Bitno je da oni znaju uperit radarski pistolj i precizno izmjerit brzinu, zatim naplatit kaznu covjeku koji nikad u zivotu nije imao udesa a vozi preko 40 godina.... Puuuu!!

Degen odgaja degenerika

Generacija degenerika ka Namidak

Samo

po šerijatu,ruke polomiti

Blago nama

Sad će Ramo sve srediti kao i do sada, i sva druga ministarstva sa ministrima na ponos. Pa kada Delić nahvali sam sebe, Hota obriše prašinu sa diploma, Nikšić obiđe lične nekretnine pa svjež i motiviran zasuče rukave, Dino uglanca limo i stavi rotacije pa požuri neđe đe mu se ide, Katica se najede pa podrigne i krene ustat iz fotelje, Benjamina renovira trotoar pred svojim stanom i smisli spomenik jedva živom obrazovanju a mladi kadrovi sda počnu turirati po Dvoru bez vozačke...

Alen Zečević: Ljepote vojnog oslobodilačkog

pohoda princa Eugena Savojskog u Bosni 1697. godine

/ Najnovije