Sarajevo: Potraga za napadačem koji je mladića napao nožem

Radiosarajevo.ba
Sarajevo: Potraga za napadačem koji je mladića napao nožem
FOTO: Radiosarajevo.ba / Ilustracija

Dvadesetogodišnji M.M. iz Sarajeva sinoć je uboden nožem u leđa, u ulici Muhameda Hadžijahića u općini Centar (Koševsko Brdo), a sarajevska policija traga za napadačem.

"Dana 13. novembra u 20.10 sati obaviještena je dežurna služba Druge PU da se u ul. Muhameda Hadžijahića, općina Centar Sarajevo, nalazi povrijeđeno NN lice.

Dolaskom na mjesto događaja, policijski službenici su zatekli ekipu ZZHMP Kantona Sarajevo tokom ukazivanja pomoći licu M.M. rođenom 1998.godine iz Sarajeva, koje je od strane NN lica, povrijeđeno nožem u predjelu lijeve strane leđa. Nakon ukazane ljekarske pomoći povrijeđeno lice je vozilom ZZHMP KS transportovano na KUM UKC Sarajevo, gdje su mu konstatovane teške tjelesne povrede opasne po život i gdje je zadržan na daljem liječenju", saopćeno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo.

O navedenom je obaviješten tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo.

Uviđaj na mjestu događaja obavili su policijski službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo, koji nastavljaju rad na rasvjetljavanju ovog krivičnog djela, te identifikaciji i pronalasku izvršioca.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije