Sarajlija teško povrijeđen, napadnut u svom stanu

/ Komentari (3)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Hugolina

Osnovna novinarska pitanja: KO, STA KADA, GDJE, ZASTO, KAKO. Iz ovoga ne znamo nista. Zanima me zasto. Jel sada svi koji zive u Novom Sarajevu treba da budu dodatno zabrinuti jer im neko moze doci na vrata i napasti ih?

TROJKA uvodi"red"

bacili se na silnika i jalijasa iz Rogatice, KONJakovica ...radi njgea se Bosnajciz amrzise, Bog ga prokleo da Bog da i njegov jezik a sve radi sopstvene fotelje....nebi me cudilo da pocnu ubijati neistomisljenike, jer KABADAHIJA sa Rogatice hoda naoruzan po carsiji...toliko ga narod"voli" i toliko ga se boji...toliko o NASTAVNIKU FIZICKOG SA DIPLOMOM VISE SKOLE DIF-a a da ni ejdan ispit nije izasao d apolaze..kao i NASTAVNIK LIKOVNOG Scepo Radoncic iz biltena AVAZ kojeg citaju jos samo Srbi i Hrvati...Pametni Bosnjak je vec odavno prestao da financira tog crnogorskog mafijasa koji ima zadatak da od BiH napravi Crnu Goru po receptu iz Beograda i Moskve...

ISTINA

Pa sigurno ga neće neko napasti bez razloga u njegovom stanu. Ko zna šta je ovaj đuturum od 63 godine uradio. Možda mu je nekog od rodbine maltretirao, i ovaj fino uletio kod njega i polomio ga.

/ Najnovije