Sarajevski MUP objavio detalje nesreće u kojoj su povrijeđene četiri osobe - među njima i djeca

0
Radiosarajevo.ba
Sarajevski MUP objavio detalje nesreće u kojoj su povrijeđene četiri osobe - među njima i djeca
Foto: Epoha.ba / Ilustracija (na slici nije prikazan događaj opisan u tekstu)

Ministarstvo unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo jutros je objavilo detalje saobraćajne nesreće koja se dogodila u naselju Donji Zovik (općina Hadžići), a u kojoj su povrijeđene četiri osobe, među kojima i dvoje djece.

Kako navode, do udesa je došlo u nedjelju, u 15.50.

"Tom prilikom došlo je do udara u metalnu konstrukciju autopraonice, putničkog motornog vozila marke Hyundai, kojim je upravljala vozač A.F., rođena 1989. godine, nastanjena u Hadžićima.

Portal Radiosarajevo.ba traži novinarke/novinare

Portal Radiosarajevo.ba traži novinarke/novinare

U ovoj saobraćajnoj nezgodi teške tjelesne povrede zadobili su putnica iz navedenog vozila, S.N., rođena 1968. godine, nastanjena u Hadžićima i dijete, rođeno 2015. godine", saopćeno je iz MUP-a.

Doznaje se da su lakše tjelesne povrede zadobili vozačica A.F. i dijete rođeno 2011. godine.

Povrijeđenim je ljekarska pomoć ukazana u UKC u Sarajevu, gdje je S.N. zadržana na daljem liječenju na Klinici za ortopediju i traumatologiju, dok su ostala lica nakon ukazane ljekarske pomoći upućena na kućno liječenje.

"O prednjem je obaviješten dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo, a uviđaj su obavili policijski službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo i ovlašteni sudski vještak mašinske struke. Policijski službenici Odjeljenja za saobraćajne istrage, pod nadzorom Kantonalnog tužilaštva, nastavljaju rad na dokumentovanju navedene saobraćajne nezgode", zaključuju iz MUP-a.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije