Sarajevska policija uhapsila dvojicu muškaraca: Donosimo zvanične informacije iz MUP-a

1
Radiosarajevo.ba
Sarajevska policija uhapsila dvojicu muškaraca: Donosimo zvanične informacije iz MUP-a
Foto: N. G. / Radiosarajevo.ba / MUP KS

Sarajevska policija uhapsila je u subotu dvojicu muškaraca zbog sumnje da su počinili krivična djela 'oštećenje tuđe stvari' kao i 'ugrožavanje sigurnosti'.

Prvi je uhapšen u Novom Gradu.

"Dana 27. januara 2O24 godine u 18:30 sati policijski službenici PU Novi Grad, lišili su slobode lice E.S. iz Sarajeva, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo oštećenje tuđe stvari. O navedenom je obaviješten dežurni tužilac Tužilaštva Kantona Sarajevo. Lišeni slobode istog dana predat je u prostorije za zadržavanje osoba lišenih slobode MUP-a Kantona Sarajevo", saopćeno je iz MUP-a KS.

Denis Bećirović nastavlja diplomatsku ofanzivu: Evo gdje putuje sada

Denis Bećirović nastavlja diplomatsku ofanzivu: Evo gdje putuje sada

Drugo hapšenje desilo se na Ilidži.

"Dana 27. januara 2024. godine u 20:50 sati policijski službenici PU Ilidža lišili su slobode lice H. K.
iz Sarajeva zbog postojanja osnova sumnje da je počinio KD 'Ugrožavanje sigurnosti'. O navedenom je obaviješten dežurni tlužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo.

Lišeni slobode istog dana predat je u prostorije za zadržavanje osoba lišenih slobode MUP-a Kantona Sarajevo", saopćeno je iz MUP-a KS.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije