Sarajevska policija uhapsila četiri osobe nakon incidenta na Ilidži: Poznat identitet

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Fukare

Puna imena fukara kao i mjesto rodjenja svakog od njih. Sarajevo je bilo uvijek otvorenih ruku za dobronamjerne osobe , ali ako neko izigra to iskustvo njemu nije vise mjesto u ovom gradu. Fukara se osilila a nisu u stanju da zarade novac za kruha. Broj stanovnika treba ograniciti u Sarajevu a tipove kao sto su doticni treba vratiti odakle su porijeklom.

visocica 1662

Imena i prezimena ime oca smrada koji je napravio te budale na robiju 20g

Sosoni

Gdje su rodjeni i oklen su sljegli?

'_'

Objavili ste Rat Srbima--_Srbin prihvata ka Vladan ......Tkzv srbin je također prihvatio da čak 500 godina bude đojlen. Ili adžuv. Muška ****a. Prihvatio je da 500 godina age i begovi imaju pravo prve bračne noći. Za 500 godina je prihvatio stotine hiljada turske *****adi.

***

***

Erto

***

***

***

nasvasta

Stoku primitivnu žestoko kazniti a nalogodavce još žešće..

Gradjanin

Zasto ne imenujete krivce, a ne samo inicijale stavljate? Takvi ljudi ne zasluzuju privatnost, neka se zna za sva vremena ko su ti primitvci, sutra kada ih pustite, ponovo ce napraviti isto.

Identitet

Identitet je Dz.Š K.M itd? Kakav je to identitet, klocevi?

/ Najnovije